Сребро за пловдивчанина Стефан Чучулски от държавното по кикбокс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:07 / 29.09.2015
1686
През изминалия уикенд в град Каварна се проведе държавният шампионат по кикбокс в стил лоу кик. В турнира взеха участие над 40 клуба от цялата страна. Бойците премериха сили в стиловете К-1, Лоу кик и Киклайт контакт.

Пловдивския СК Терес бе представен от един боец в категория до 71 кг, юноши старша възраст - Стефан Чучулски.

Жребият отреди на полуфинала Стефчо да се изправи срещу противник от СК "Скорпион", Плевен. Мачът започна много оспорвано. Първите два рунда бяха доста равностойни и оспорвани, но в третия рунд Стефчо успя да надиграе безспорно съперника си и така не остави и капка съмнение в съдиите, че той е човека, който трябва да продължи напред към финала. Съдийското решение бе три на нула съдийски гласа в полза на състезателя на СК Терес.

На финала Чучулски се изправи срещу опитния боец Александър Чакъров от СК "Ахил"- Варна, който на полуфинала отказа противника си само за няколко секунди.

Двамата бойци започнаха доста амбициозно и напористо двубоя. До самия край Стефчо се опитваше да вземе надмощие над по-опитния си противник, но в крайна сметка съдийското решение бе в полза на състезателя от СК "Ахил". Много оспорвана среща, в която на Стефчо не му достигна съвсем малко - два на един съдийски гласа, с разликата едва две-три точки.

"Макар, че не постигнахме напълно поставените си цели, опита който успя да натрупа Стефчо, от двата тежки мача, е безценен за него. Той все още е млад боец и тепърва трупа опит и ще се усъвършенства, но вярваме, че вървим по правилния път и много скоро ще го докажем." - коментираха треньорите от СК Терес, Пловдив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).