ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо излиза срещу Славия в търсене на втора поредна домакинска победа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:45 / 27.09.2015Коментари (9)4436
© Plovdiv24.bg
След поредната страстна седмица, която преживяха на Лаута, Локомотив ще преследва втора поредна домакинска победа в първенството. Днес "черно-белите" излизат срещу Славия, който пък е гонен от големи проблеми около състава. В предишния кръг пловдивчани се наложиха с 2:1 над Пирин у дома. След успеха над "орлетата" при "черно-белите" се разиграха поредните драми.

Треньорът Христо Колев подаде оставка, а няколко дни след това той отново се върна начело на тима. Междувременно без него "смърфовете" отстраниха Оборище (Панагюрище) от турнира за Купата на България. Седмицата приключи с финализирането на бомбастичния трансфер на Емил Гъргоров. Бадема се очаква да остане на резервната скамейка и да запише официалния си дебют за "смърфовете" след почивката.

"Черно-белите" имат и два повода повече да гонят трите точки днес. Вчера рождени дни празнуваха председателят на сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев, както и клубната легенда Аян Садъков. Възпитаниците на Христо Колев се канят да победят Славия като подарък за шефа си и един от най-великите играчи в историята на клуба.

От своя страна Славия е с една камара контузени за днешната среща. Тя ще бъде пропусната от Емил Мартинов и Диего Фераресо, които са несменяеми титуляри. Аут са още Дамъс, Мартин Станкев, Мансе, както и националът Радослав Василев, който ще е готов след Нова година. Наставникът на столичани Иван Колев иска да види сериозно отношение от тима, който през седмицата отпадна от Спартак (Плевен) за купата. Треньорът на Славия обаче няма да прави много големи промени в 11-те, които по традиция пуска в двубоите за първенството. Нападението на "белите" отново ще бъде поверено на Ивайло Димитров.

Още по темата: общо новини по темата: 11
30.09.2015
28.09.2015
28.09.2015
27.09.2015
27.09.2015
27.09.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Успех срещу тия Софийски помияри, дето на мачовете им ходят само бабите и дядовците на футболистите. Омръзна ми от цялата простотия в БГ футбола, вчера едни две измислени Л-та на по 15 години решаваха "титлата" на България.Къде се е чуло и видяло такова нещо.Вие поне сте истински отбор, не като тея измекяри....
-1
 
 
Дано Глухонемиа ги подреди правилно , успех момчета.....
+6
 
 
момчетата заслужават подкрепа.Успех
+7
 
 
Всичко извън победата над продажния бял тим, който скоро ще последва съдбата на мъртвия столичен локомотив, ще е сензация. Локомотив трябва да бие с разлика.
+5
 
 
Успех Локо пд.Сега е времето да се покаже хъс за игра .
+7
 
 
призовавам агитката , а и не само всички на стадиона поне 1 път да скандираме името на г-н Крушарски.В тези тежки времена е мн трудно да се намери човек ,който да издъжа клуб със собствени средства.бяхме в неведение и песимистично настроение ,но ето че случихме на човек.Той го Заслужава.
+4
 
 
Като гледам прогнозата за времето,мач едва ли ще има.Дано синоптиците ни са прекопирали погрешно информацията от чуждите агенции!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: