Марица загуби в Димитровград след спорна дузпа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:24 / 21.09.2015
2097
"Марица" загуби при гостуването си на завършилия на 3-то място през изминалия шампионат в Югоизточна "В" група тим на "Димитровград" с 1:0. Срещата се игра на стадион "Миньор" в Димитровград.

"Жълто-сините" изиграха добър мач и заслужаваха да спечелят поне точка, но това не се случи. Отново многобройните пропуски пред вратата на противника бяха причина в пореден мач "Марица" да не успее да се поздрави с победа. И когато срещата вървеше към нулево равенство, в края на срещата главният съдия отсъди спорна дузпа в полза на домакините. При нейното изпълнение в 86-та минута домакините поведоха в резултата, който не се промени до края на двубоя. Така "Марица", макар и несправедливо, загуби този мач. Проблемът с реализирането на създадените положения в срещите става хроничен и това е причината "жълто-сините" да са с едва 8 точки от 7 изиграни мача. 

Старши треньорът на "Марица" Кирил Андонов изрази надежда, че каръкът ще бъде счупен, като се надява това да стане още в следващата среща на маричани с "Евроколеж" идната събота. "Крайно време е да счупим каръка и да започнем да вкарваме положенията, които създаваме. Рано или късно това ще стане. За загубата сме си виновни ние - след толкова пропуски... Иначе момчетата играха добре." - коментира Андонов за фейсбук страницата на "Марица" веднага след двубоя.

След изиграването на съботните срещи от шампионата "Марица" дели 10-12 място във временното класиране с тимовете на "Ураган" и "Черноморец" с по 8 точки.
В следващият кръг "Марица" приема "Евроколеж" в поредното регионално дерби през този сезон в Югоизточна "В" група. Срещата е на 26 септември от 17 часа на стадион "Марица".

Марица: Димитър Георгиев, Петър Димитров, Илиян Енчев, Мирослав Пушкаров, Георги Неделчев, Красимир Иванов, Пейо Батинов, Георги Стефанов, Запрян Запрянов, Ирфан Юсеинов (Венцислав Гюзелев), Любомир Цеков (Георги Арабаджиев)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).