Жителите на община "Родопи" използват безплатно новооткритото футболно игрище в Ягодово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:09 / 21.09.2015
1533
Най-новото игрище за футбол и волейбол беше открито в село Ягодово. Лентата прерязаха кметът на община "Родопи" Пламен Спасов и кметът на Ягодово Николай Гарджев. 
 
Игрището отговаря на всички изисквания за провеждане европейски състезания и вече се използва напълно безплатно от жителите на Община "Родопи". То разполага с 14 прожектора и това позволява провеждане на мачове и през тъмната част на денонощието.

За направата на изкуствения терен са насипани 15 тона гумен гранулат, както и голямо количество кварцов пясък. Игрището е покрито и оградено с мрежа.

"Нека пазим това съоръжение. То е направено с европейски средства, но всяко посегателство върху него ще трябва да покриваме от нашия джоб", заяви на откриването кметът на "Родопи" Пламен Спасов.

Скоро около съоръжението ще бъдат поставени и охранителни камери.

В близост до игрището се намират и ремонтираните съблекални, които разполагат с душове с топла вода и санитарни възли. Скоро там ще бъдат монтирани гардероби и пейки. Подобно игрище има и в село Марково.

Едни от най-доволните от новата придобивка са децата и футболния отбор на Ягодово, който наброява 20 души.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).