Откриват ново футболно и волейболно игрище в Ягодово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 19.09.2015
2791
Село Ягодово разполага с най-новото игрище за футбол и волейбол. Кметът на община "Родопи" Пламен Спасов направи среднощна инспекция на съоръжението, за да провери готовността му за провеждане на мачове и през тъмната част на денонощието.

"Игрището отговаря на всички изисквания за провеждане европейски състезания и ще може да бъде използвано напълно безплатно от жителите на Община "Родопи"", съобщи кметът Спасов.

Съоръжението разполага с изкуствена настилка, мощни прожектори и е оградено с мрежа. Има и две футболни врати и маркировка, според изискванията за провеждане на футболни мачове на него. В близост до игрището се намират и ремонтираните съблекални, които разполагат с душове с топла вода и санитарни възли.

* Новото футболно и волейболно игрище, което се намира в непосредствена близост до стадиона в селото, ще бъде открито в събота, 19 септември, от 16 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).