Автоджамбази откраднаха колата на Крум Стоянов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:28 / 17.09.2015
4926
Футболист от "А" група остана без автомобила си, който му е бил откраднат, и то от оживен булевард в Пловдив. Един от основните играчи на Локомотив (Пловдив) - Крум Стоянов, се прости със своето Ауди А6 и не е оптимист, че колата ще бъде открита и върната.

Неизвестните автоджамбази свили возилото от булевард "Освобождение" пред хотел "СПС", намиращ се в близост до стадиона в парк "Лаута". На мястото има камери за видеонаблюдение, които обаче се оказали неработещи.

Кражбата е извършена в ранните часове на вчерашния ден (16 септември). Въпреки че автоджамбазите действат през нощта, мястото е много оживено, тъй като в близост до хотела е най-вървежната дискотека в града под тепетата. Също така има и бензиностанция, а покрай нощното заведение често могат да бъдат забелязани патрулиращи полицаи.

Утехата за Крум Стоянов е, че колата има пълно автокаско. От днес пък в ролята му на личен шофьор влиза съотборникът му в Локомотив (Пловдив) Димо Бакалов. Двамата футболисти от Сливен, както и още няколко играчи на "смърфовете", живеят в хотела, пред който бе открадната колата на Стоянов.

Източник: "Блиц"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).