Над 150 състезатели от 9 държави ще участват в Plovdiv Cup Aerobics Open

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:57 / 16.09.2015
1688
От 18 до 20 септември 2015г. град Пловдив за пореден път ще е домакин на традиционния вече международен турнир по спортна аеробика 6th PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN. И тази година състезанието е включено в годишния календар на международната федерация по гимнастика. Предстоящото събитие се организира от СК"Аеробика - АМД" с подкрепата на Община Пловдив и Българския съюз по аеробика с Председател Йорданка Благоева.

Състезанието ще се проведе в Спортната зала на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Тази година Пловдив ще има удоволствието да посрещне над 150 участници от 9 държави -
- Алжир
- Израел
- Италия
- Португалия
- Русия
- Швеция
- Швейцария
- Турция
- България

Вече пристигнаха участниците от Португалия, които пожелаха да направят по-дълга аклиматизация в Пловдив и съвместна подготовка със състезателите на АМД. В резултат на усилената работа и високите постижения на състезателите на клуба в последните години подготовката за този турнир пожелаха да направят също и представителите на Швейцария. 

Пловдив Къп се явява като първо контролно състезание за много от пристигащите нации за предстоящото Европейско първенство по спортна аеробика през месец ноември в гр. Елвас Португалия. Пловдивските състезатели и двукратни световни шампиони при юноши и девойки Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов ще вземат също участие, но вече възрастова група "Мъже и жени".

Състезанието ще завърши с Гала концерт, в който ще вземат участие състезатели на СК"Аеробика - АМД".
Входът е свободен.

Програма:

17 септември пристигане на делегациите
18 септември тренировки
19 септември 09:30 - 19:15 Квалификации
20 септември 11:00 - 16:40 Финали



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).