Локо отново не би като гост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
18:05 / 11.09.2015
11269
Отборът на Локомотив записа трето поредно поражение като гост, след като отстъпи с 1:2 от Черно море в среща от осмия кръг на А група. 

Загубата бе четвърта на пловдивчани извън Пловдив, те все още продължават да търсят своите три точки навън от началото на сезона. До момента от петте си визити момчетата на Христо Колев имат едва една спечелена точка и тя е срещу градския съперник Ботев.

"Моряците" пропуснаха да открият резултата в 18-ата минута, когато Андреас Васев качи топката на главата на Хуан Варела, но аржентинецът от изгодна позиция не намери очертанията на вратата.

Нападателят все пак се реваншира минути по-късно. Той се възползва от извеждаш пас на Люк Дюфо при едно центриране и от воле матира Ел Харуби.

Мартин Камбуров като по чудо не възстанови равенството в 35-ата минута. Капитанът на "смърфовете" получи прекрасна топка от Пламен Крумов, но ударът му с глава мина встрани от дясната греда на Георги Китанов.

Втората част започна с лек натиск от страна на гостите от Пловдив, но гол така и не падна във вратата на варненци. 

За сметка на това Черно море вкара втори гол в 58-ата минута. Това се случи след една контраатака подхваната от Варела, който намери по крилото Васев. Той пък от своя страна центрира остра топка в наказателното поле, за да може бившият "моряк" Кирил Котев да засече коженото кълбо в собствената си мрежа.

Интригата на "Тича" се върна в 68-ата минута, когато резервата Бирсент Карагарен препарира с диагонален шут Китанов и намали преднината на варненци.

В края на мача Карагерен можеше да донесе точката за гостите, но негово акробатично изпълнение профуча над напречната греда.

В следващия кръг Локомотив приема Пирин, докато Черно море гостува на Литекс.



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).