Мариян Огнянов: Надявам се да съм готов за мача с Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:49 / 07.09.2015
3446
Тепърва започвам подготовка наново, надявам се да си върна изгубеното. Това заяви за Plovdiv24.bg офанзивният халф на Ботев Мариян Огнянов. Той изрази надежда, че ще е напълно възстановен за предстоящото гостуване на Лудогорец след две седмици. 

Мацата има проблеми с възпален нерв, който му причинява постоянна болка. През последните две седмици Огнянов бе оставен да почива, за да се възстанови организмът му, а от няколко дни отново е започнал с леките натоварвания.

"Контузията ми е специфична, имам проблем с кръста, който слиза надолу по крака и не ми позволява да се натоварвам. Който не е страдал от такава контузия, не знае какво е. Бих го сравнил с ишиас. В продължение на две седмици минах процедури, сега малко по малко започвам отново да се натоварвам", обясни за нашите читатели халфът. 

"Надявам се да се върна скоро. Тази седмица със сигурност съм аут, надявам се за мача с Лудогорец да съм на линия", добави Огнянов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).