Талант на Ботев с асистенция за националния отбор U19 срещу Шотландия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:53 / 03.09.2015
2275
България U19 и Шотландия U19 завършиха наравно 1:1 в приятелска среща играна на терена на БФС в Правец. Пълни 90 минути за "трикольорите" записа защитникът от школата на "канарчетата" Георги Купенов, а бургазлията се отчете с асистенция за попадението на "лъвовете".

Тимът на Светослав Тодоров пропусна да победи именития си съперник, който завърши сред първите четири на Европейското за юноши до 17г. през 2014 в Малта, като допуснаха изравняване в последните минути на срещата.

По интересните събития на терена се случиха след почивката. В 60-тата минута Антонио Георгиев стреля от границата на наказателното поле, но вратаря на Шотландците изби в корнер.

В 86-тата минута Тонислав Йорданов се озова непокрит пред наказателното поле след дълъг пас на Георги Купенов и майсторски прехвърли вратаря. Крайният резултат бе оформен от Грег Килти, който изравни с далечен удар. Двата отбора ще изиграят още една приятелска среща в петък, 4 септември, отново в Правец.

Състав на България: Михаил Михайлов, Стойчо Атанасов (Виктор Мицаков), Георги Купенов, Венцислав Керчев, Галин Минков (Стефан Иванов), Антонио Гергиев, Стефан Аличков, Божидар Краев, Тонислав Йорданов, Александър Гергиев к. (Георги Янев), Ивелин Илиев (Георги Русев)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).