Стартира есенния дял на Градска Футболна Лига Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:57 / 25.08.2015
2305
На 24.08.2015г. стартира есенния дял на състезанията от Градската Футболна Лига на Пловдив, макар и с кратко закъснение, заради проливните дъждове, заляли градът под тепетата. 

Първият мач, противопостави отборите на OLD SCHOOL и АФК Марица в среща от 19 кръг на LA LIGA. След равностойни първи минути, съставите си размениха по един гол. Последва натиск от страна на Маричани, които се надпреварваха да пропускат. С гол в края на полувремето Марица поведоха с 1:2. След почивката, събитията на терена не се промениха особено и жълто-сините спокойно и методично увеличаваха аванса си. В крайна сметка АФК Марица победи с 2:8.

Във втората среща за вечерта, на терена излязоха отборите на ФК ИСКЪР и Фитони, в мач от 17 кръг на ВИСША ЛИГА. Видимо отпочинали, от лятната пауза, двата състава предложиха много оспорвана и интересна игра. ФК ИСКЪР набързо поведе с 2:0, последва силна игра на Фитони и логичното се случи 2:2. Белите контролираха играта, но синьо-черните, с много точни и адекватни действия възвърнаха аванса си от два гола до почивката 4:2. Втората част беше още по-интересна, мъжка игра от страна и на двата тима. Фитони налагаха темпото на игра, докато ИСКЪР дебнеха на контри. Отличната игра на вратаря Петър Ангелов обезвери донякъде Белите и логичното се случи: нови 2 гола за синьо-черните срещу 1 за Фитони. Краен резултат ФК ИСКЪР - Фитони 6:3. Много добро впечатление оставиха Теодор Нейков от Искър и Борис Лазаров от Фитони.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).