Петър Хубчев: Щастливци сме да имаме такава публика зад нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:24 / 22.08.2015
3138
Наставникът на Берое Петър Хубчев благодари на феновете на тима за подкрепата. Специалистът призна след равенството с Ботев, че винаги ще се намерят недоволни хора и това е нормално.

"Когато противникът стои добре групиран отзад, няма как да не се получат контри срещу нас. Имаше ги, но Макенджиев се справи блестящо. Зарядът беше още по-голям. Теренът беше труден, но условията бяха добри като цяло. Зарядът между тези два отбора от години е голям," сподели той.

"Много неща се изговориха през седмицата за мен и феновете, отбора. Аз съм един от малкото щастливци с такава публика зад гърба си. В началото бяха малко резервирани, че работим с цялото си сърце. Винаги има недоволни. И в театъра има хора, които понякога не са доволни от пиесата. На тези хора трябва да им се свали шапка - дали вали, дали пече - те ни подкрепят," каза още Петър Хубчев.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).