ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" отлетяха с точка от Стара Загора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 22.08.2015Коментари (43)13227
Отборите на Берое и Ботев не излъчиха победител в Битката за Тракия. Двата тима завършиха наравно 0:0 в среща от 6-ия кръг на А група.

Часове преди началото на сблъсъка в Стара Загора, привържениците на двата отбора си спретнаха меле, при което пострада един привърженик от Пловдив.

Иначе "канарчетата" първи успяха да застрашат своя опонент на мокрия терен под Аязмото. Това се случи след половин час игра, когато Серкан Юсеин отправи тежък удар от границата на наказателното поле, но Благой Макенджиев успя със сетни сили да избие коженото кълбо в корнер. 

Напористата игра на "канарчетата" продължи и в 38-ата минута Даниел Генов тества реакциите на вратаря на беройци, който отново запази вратата си суха.

Реакцията на старазагорци дойде в края на полувремето, когато Георги Божилов нанесе опасен удар, но Виктор Голас демонстрира добър рефлекс и прати топката в ъглов удар.

Георги Андонов пропусна да изведе Берое напред в резултата в 62-ата минута. Нападателят се измъкна от защитата и тръгна сам срещу вратаря, но бе застигнат. Това го принуди да върне назад към Джоман, който пък пусна вдясно за Милисавлевич. Сърбинът опита да шутира с външен фалц, но го стори право в ръцете на Голас.

Последваха силни минути за "жълто-черните" и две феноменални спасявания на Макенджиев. Първо стражът спаси удар с глава от един метър на Александър Колев, а след това отрази и страхотен шут на Милен Гамаков.

Все пак домакините успяха да поразят блестящия в тази среща Виктор Голас в 77-ата минута, но голът на резервата Спас Делев бе отменен заради засада. Бившият играч на Локо центрира от фаул топката дълбоко в наказателното поле, като Елиаш се опита да я атакува, но не я стигна. Въпреки това тупкането заблуди бразилския страж и кълбото се оплете в мрежата. Асистент съдията обаче прецени, че бразилския халф на домакините влияе на играта и отмениха попадението.

В 88-ата минута акробатично изпълнение на Спас Делев можеше да донесе трите точки на заралии, но ударът му мина на сантиметри край гредата.

С поделените точки Берое заема 4-ото място с актив от 10 точки. Ботев е 7-ми с 6 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 20
28.08.2015
27.08.2015
25.08.2015
24.08.2015
22.08.2015
22.08.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 23.08.2015 г.
0
 
 
Много ни липсва Бат Цецу да дава пари.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.08.2015 г.
+1
 
 
забелязал съм , тия от бироито са много селско отбор4е , като гости никога не ходят да подкрепят отбора си и са като мишки , като домакини пък гостуващата агитка ги бие , и левскарите ги биха , селска работа са .
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+13
 
 
Браво момчета , за тази игра става въпрос , бяхте на ниво . И да не бяхме взели точка никой нямаше да се сърди . Трябва ни голаджия и всичко ще си дойде на мястото.
+15
 
 
Много ни липсват креативен халф,остро крило,голаджия.....
+12
 
 
Добре подредени,компактни,мотивирани.Почти всички играха на моментния си максимум,Браво на играчите,браво на треньора и разбира се на публиката!
+11
 
 
Добре подреден отбор,тактическа дисциплина,и огромно себеразвдаване от всички.Добър мач ,заслужена точка,можеше и три.Браво на момчетата,много важна точка.
+22
 
 
Така, всички знаят, че съм локомотивец, но ми писма да се мразим и да се обиждаме. Днес Ботев игра достойно и заслужи точката в Стара Загора, поздравления за добрата игра и успех в следващите кръгове. Няма значение дали е правилно отмемен гола или не, случва се на всеки, важна е играта и настроението, а днес срещу Берое бяхте на ниво.
-29
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+14
 
 
Ония помияри къде са-отборът на Пловдив и другите миндили дето само плюят,да си кажат сега умнотиите,що мълчат тия капацитети на мисълта,слабо ли играхме,кой да гоним???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: