Левски тренира статични положения преди мача с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 21.08.2015
2012
Футболистите на Левски имаха дълъг видеоразбор преди снощната си тренировка на "Герена". Треньорът на сините Стойчо Стоев посочи част от слабостите на следващия съперник на тима - Локомотив. Мачът на "Лаута" е в неделя от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт 2.

Стоев обърна внимание и на нападателния тандем на "черно-белите" - Мартин Камбуров и Зоран Балдовалиев. Двамата са реализирали и трите гола на тима си от началото на кампанията, като македонецът бе точен на два пъти, а попаденията му донесоха две точки на Локо.

Левскарите проведоха интензивно занимание под дъжда на "Герена". Те наблегнаха и на изпълнението на статични положения, както пред собствената, така и пред противниковата врата. Сините разчитат да изненадат съперника именно след заучена ситуация. Те вкараха при такава на другия пловдивски тим - Ботев.

Единственият контузен в състава е десният бек Александър Александров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).