Атанас Курдов на линия за Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:29 / 20.08.2015
2024
Травмата в лявото бедро на Атанас Курдов не се оказа сериозна и от вчера централният нападател на Левски се готви наравно със съотборниците си. Той ще бъде на разположение на треньора Стойчо Стоев за неделния мач с Локо на "Лаута".

19-годишният централен защитник Деян Иванов вчера също тренира през цялото време с основната група. Вратарят Боян Йоргачевич също е готов, след като пребори вируса, който го мъчи отпреди мача с Монтана. При това положение в момента Стойчо Стоев не може да разчита единствено на трайно контузения Александър Александров.

На "Герена" тренираха 22-ма футболисти. В тази бройка влизат тримата вратари и каращият проби Кадр Амини. Той се бори за договор, след като показа добри резултати на физическите тестове.

Конкуренцията в Левски се повиши значително в последните дни, защото халфът Мигел Бедоя се възстанови от травма на бедрото, а таранът Умар Диаби получи картотека. Така за първи път от началото на сезона Стойчо Стоев има дилеми при определянето на стартовия състав за сблъсъка с Локомотив. Той е в неделя, 23 август, от 20:00 часа на "Лаута". Билетите за запалянковците на сините са на цена 10 лева.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).