Славия попари Ботев с гол-красавец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (95)
19:23 / 16.08.2015
15566
Ботев загуби от гостуващия Славия с 0:1 в мач от 5-ия кръг в А група. Единственото попадение в срещата реализира Ивайло Димитров през втората част. Загубата бе първа на Ермин Шиляк като старши треньор на "жълто-черните".

40 минути преди началото на срещата в Коматево се изсипа силен порой, който затрудни футболистите на двата тима през първата част. 

Иначе Янис Карабельов пропусна да даде аванс на "белите" в 23-ата минута, когато след центриране от фаул на Манзоро от 3-4 метра нацели гредата на Виктор Голас.

"Канарчетата" отговориха с удари на Йордан Христов и Радослав Терзиев, но без успех.

В първоначалните минути на втората част "жълто-черните" натиснаха своя опонент, но до гол възпитаниците на Ермин Шиляк така и не успяха да достигнат.

За сметка на това Славия излезе напред в резултата с гол-красавец на Ивайло Димитров. Нападателят на "белите" с удар от границата на наказателното поле изпрати топката неспасяемо в горния десен ъгъл на вратата на Виктор Голас.

Ботев беше близо до изравнителен гол в 70-ата минута, но удар на Даниел Генов срещна страничната греда. Седем по-късно удар на Божидар Васев също срещна гредата зад Кирев и не попадна в мрежата.

До края пловдивчани направиха всичко възможно да се доберат до точката, но усилията им бяха напразни.


Виж коментарите (95)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).