Балдо донесе точката на Локо срещу Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
21:55 / 08.08.2015
13026
Отборите на Локомотив и Литекс завършиха наравно 1:1 в среща от 4-ия кръг на А група. Двубоят бе дебют за наставника на гостите Лауренциу Регекампф, който замени Люпко Петрович в средата на седмицата.

Зоран Балдовалиев като по чудо не откри резултата за "черно-белите" в 20-ата минута. Димитър Велковски качи коженото кълбо на главата на македонеца, но прати топката край гредата.

Ловчанлии отговориха с опасен шут на Данило Асприля, но Ясин Ел Харуби се бе пласирал добре и изчисти в корнер.

Малко преди края на първата част "смърфовете" поискаха дузпа за нарушение срещу Велковски, но съдията Георги Йорданов замълча.

След почивката Локо започна по-силно и наложи натиск, но Литекс успя да стигне до гол. Това се случи в 57-ата минута, когато Хенри Рохас с далечен удар изненад вратаря Ел Каруби.

Никола Колев можеше да реши всичко в срещата четвърт час преди края, но не бе точен след удар от въздуха.

В добавеното време натиска на пловдивчани даде резултат и след силен шут на Кирил Котев от воле, Баривиера изби, но при добавката Зоран Бадовалиев не сгреши на празна врата за крайното 1:1.

Литекс остава начело с 8 точки, а Локо има само две.




Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).