ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В търсене на първа победа Бащата хвърля двама в атака с Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:12 / 08.08.2015Коментари (7)5225
© Plovdiv24.bg
Локомотив се надява най-накрая да вземе победа от началото на сезона, след като в досегашните 3 кръга е капо. Футболистите на Христо Колев имат само една точка, спечелена в последната среща с Ботев. Сега на "Лаута" вярват, че имат сили за първи пълен успех, защото в противен случай ще усложнят още повече положението си във временното класиране.

Треньорът на "смърфовете" Христо Колев направи официалния си дебют като старши на отбора преди година именно при домакинство на Литекс, спечелено с 2:0. Проблемите пред специалиста не са нови, като извън сметките остават защитникът Игнат Дишлиев и халфът Ванчо Траянов, които не са играли през новия сезон. На "Лаута" се надяваха да успеят да уредят с права привлечения вчера французин Лоик Дюфо, за да може той да попадне в групата за двубоя. Въпреки това се очаква Бащата да хвърли двамата си опитни нападатели в атака. Мартин Камбуров и Зоран Балдовалиев ще си партнират. Специалистът обаче ще прецени да подреди състава си в схема 4-2-3-1 или 4-4-2.

Задачата на Локо обаче никак няма да е лесна, след като днес в Пловдив пристига лидерът в класирането Литекс. Ловчанлии са и с нов треньор, като се надяват Лауренциу Регекампф да продължи добрата работа на Люпко Петрович. Румънският наставник ще се води от максимата да не пипа състав, който върви добре, и ще заложи на 11-те, които пускаше Люпко. Единствената разлика е отсъствието на Кристиян Малинов, който е контузен и най-вероятно ще се оперира. Вместо него на терена ще излезе Никола Колев.
Още по темата: общо новини по темата: 12
10.08.2015
08.08.2015
08.08.2015
08.08.2015
08.08.2015
07.08.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.08.2015 г.
-1
 
 
много си повярвахте нещо, но латекса ще ви ш**ат чисто голи.
+3
 
 
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев - Бащата направи само една промяна в групата от 18 футболисти за днешния мач срещу Литекс. Двубоят от 4-ия кръг на "А" група е в събота от 20,00 часа на Лаута. За разлика от предишното дерби срещу Ботев, сега от разширения състав отпадна Дани Кики. На негово място в групата е включен новото попълнение Лоик Дюфо, който вчера подписа договор с Локомотив и бе картотекиран в БФС. Ето пълната група от 18 футболисти на Локо (Пд): Ясин Ел Харуби, Александър Витанов, Христо Стамов, Крум Стоянов, Кирил Котев, Александър Тунчев, Николай Димитров, Пламен Крумов, Георги Вълчев, Оливие Боне, Айкут Янъков, Димо Бакалов, Лоик Дюфо, Димитър Велковски, Бирсент Карагарен, Йоан Ласиман, Мартин Камбуров, Зоран Балдовалиев.
-2
 
 
А, Майката какви ги върши,докато Бащата хвърля?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: