Новият треньор на Литекс: Ще играем само за победа в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:13 / 07.08.2015
3222
Румънският специалист Лауренциу Регекампф беше представен официално като старши треньор на лидера в А група Литекс. Договорът на румънеца е за 3 години. Това съобщи собственикът на клуба Данаил Ганчев на пресконференция в Ловеч. 39-годишният специалист замени на поста сърбина Люпко Петрович, който напусна по семейни причини след само три седмици на кормилото на отбора.

"Знам, че в Литекс искат да направят реформа и поех тази отговорност. Познавам добре Литекс и мисля, че футболистите имат голям потенциал. Обективно виждам как стоят нещата за спечелване на шампионата и Купата и да се класираме за евротурнирите. Това ще бъде нашата цел. Имаме условията, които са необходими да направим тази реформа", каза Регекампф.

Лауренциу Регекампф добави, че ловчанлии ще играят само за победа в Пловдив срещу местния Локомотив в мача от четвъртия кръг на "А" група, защото за спечелване на титлата са необходим победи във всички двубой.




Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).