Без цели в първенството за Спартак, пак няма да участваме за Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:30 / 07.08.2015
2427
И тази година Спартак няма да участва в турнира за Купата на България. Това потвърдиха от ръководството на клуба за официалния сайт на "гладиаторите". 

Шефовете прецениха, че заради малкото ядро от футболисти, около 15-16 човека, ще има нужда да се запълва първият отбор с играчи от Спартак U17. 

Младежкият отбор от тази година доби право да се състезава в Елитната дивизия до 17 години, а там мачове се играят и в средата на седмицата. 

Поради тази причина тези играчи ще имат по-голямо натоварване на два фронта и затова бе решено "гладиаторите" да пропуснат и тазгодишното издание на турнира, за жалост на привържениците, които много държаха да видят любимия отбор в това съревнование.

Припомняме, че днес изтича срокът, в който спортно-техническата комисия при ЗС на БФС - Пловдив ще приема заявки за участие от отборите от Югоизточната "В" група, "А" и "Б" областните групи за участие в турнира за Купата на България - областен етап.

Междувременно на 4 август Спартак изигра последната си контрола преди започването на първенството в Югоизточната "В" група. Съперник бе тимът на Локомотив U19, а срещата на помощния терен на Лаута бе загубена от спартаклии с 4:3. Треньорът на "гладиаторите" направи много експерименти в състава за последно доизбистряне преди първия официален мач в Казанлък на 8 август.

Изпълнителният директор на клуба Тодор Симеонов заяви, че няма поставени цели пред отбора. Ще се търси добрата игра във всяка една среща.

Равносметката от контролите на Спартак: 2 победи, 1 равен и 3 загубени срещи.

Гигант (Съединение) 2-2
Балкан (Варвара) 0-4
Борислав (Първомай) 1-0
Сокол (Марково) 3-2
Макаби (Явне) 0-3
Локомотив U19 (Пловдив) 3-4



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).