Стилиян Петров: Най-сетне съм щастлив след болестта!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:18 / 05.08.2015
2556
Стилиян Петров бе горд татко по време на кръщенето на малкия си син Кристиян. Стенли се прибира за първи път на ваканция у нас, след като пребори коварната болест левкемия. Широко усмихнат и в отлично настроение, той на драго сърце се съгласи да разкаже за семейния си празник само за читателите на вестник "България Днес" - единствената печатна медия, която отрази кръщенето в семейството на футболната легенда.

- Стенли, добре дошъл у дома! Честито кръщене на Кристиян!
- Благодаря ви!

- Сигурно си развълнуван от този хубав повод?
- Да, отдавна искахме да кръстим Кристиян. Той беше единственият, който не е кръстен в цялото ни семейство. Щастлив съм, че най-накрая можем да го направим след всичко това, което преминах. Днес беше един много хубав ден. Сега ще продължим с приятели, което е радващото за мен. Ще прекарам време с приятели, с които отдавна не сме имали възможността да бъдем заедно. Много се радвам наистина.

- Доста твои бивши съотборници дойдоха, за да уважат кръщенето на Кристиян. Чувстваш ли уважението на всички към теб?
- Това е много хубаво за мен. Доста хора се прибраха дори от морето специално заради моята покана и кръщенето днес, а след това се връщат и ще пътуват обратно. Прекрасно е, че можем да се видим, да си разкажем истории. Доста време мина, дълги години не можем да се съберем всичките заедно. Днес успяхме да го направим и ще си прекараме добре.

- Ти как си?
- Чувствам се много добре. За първи път след болестта имам възможност да се прибера за цели три седмици в България. След всичко, което стана с мен, сега вече съм тук само за почивка, само за релакс.

- С какво се занимаваш в последните месеци?
- Карам треньорската школа. През миналия сезон, както знаете, работих в "Астън Вила". Занимавам се в голяма част от времето си с фондацията, която основах. Опитвам се да помагам на колкото се може повече хора.

- Следим в социалните мрежи колко много кампании прави твоята фондация.
- Да, наистина е така. Дори и сега преговаряме за много събития, които ще станат известни в най-скоро бъдеще. Работим усърдно, но в момента се наслаждавам пълноценно на почивката си в България.

- На Стилиян-младши и Кристиян харесва ли им в България?
- На децата им е направо перфектно тук. И те като мен не се бяха прибирали от доста време за по-дълго в България. Сега имат възможност да се порадват с баби, дядовци. Много им харесва в родината, както винаги. Занапред ще имаме повече време да се прибираме у дома.

- Съдействаш ли на Митко Бербатов за евентуален трансфер в "Астън Вила"?
- Митко не се нуждае от моята помощ. Действително имаше някакви разговори, които проведох в самото начало с клуба. Но дотам мога да ви кажа, достатъчно напрегнато е в момента и за Бербатов. Ако се стигне до споразумение тези дни, и Митко, и "Астън Вила", и Емо Данчев ще го обявят веднага.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 13
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).