Васев: Не мога с идването си да обещая шампионска титла за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
19:27 / 26.07.2015
11987
Не мога като други колеги, още с идването си да обещая шампионска титла. Това каза ексклузивно за Plovdiv24.bg спряганият за нов треньор на Ботев Димитър Васев. Както по-рано ние първи съобщихме, бившият наставник на Локомотив (София) е горещо препоръчан от спортния директор Георги Марков, с когото работеха заедно в "Надежда". Очаква се специалистът, който ще заеме поста на Петър Пенчев, да бъде представен още утре.

Единствено за нашите читатели Васев се съгласи да коментира ситуацията към момента. От думите му стана ясно, че именно той ще е новият треньор на "канарчетата" и е въпрос на време новината да бъде обявена официално. 

"Не се притеснявам да поема Ботев и не мисля, че ситуацията е тежка. Тежките ситуации ги създавате вие медиите. Това е един мач, не е краят на света. Не мисля, че поведението на феновете след загубата беше нормално. Не ме разбирайте погрешно, все още не сме коментирали евентуално мое назначение, искам първо да чуя какви са условията. Не мога като други свои колеги още с идването си да обещая шампионска титла", заяви за Plovdiv24.bg Димитър Васев.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).