Кикбокс на открито в Пловдив през уикенда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:06 / 23.07.2015
1983
На 26 юли (неделя) от 11:00 ч. пред магазин Декатлон Пловдив ще се проведе открита тренировка по Кикбокс.

Събитието е организирано от верига магазини Декатлон съвместно със спортен клуб "Терес".

Освен демонстрация на умения от страна на спортисти от спортния клуб, треньорите от Терес ще проведат отворена безплатна тренировка за всички желаещи. Добре дошли да вземат участие в тренировката са всички възрастни и деца над 5-6 г. Тренировката ще е подходяща за момчета и момичета, които желаят да се докоснат до спорта Кикбокс.

На всички участници ще бъдат раздадени талони за безплатни тренировки в СК Терес. За да се включите, регистрирайте се до петък, 24.07., ТУК.

"Призоваваме всеки, който има желание да усети какво е да се тренира Кикбокс да се включи в тренировката. Тренировката ще бъде подходяща за начинаещи, каквито се очаква да са повечето участници. Така всеки, който до сега му се искало да пробва, но нещо го е спирало може да опита. Осъзнаваме, че само с една тренировка е трудно човек да усети дали това е неговият спорт, за това ще предоставим талони на всички участници за безплатни тренировки в нашия клуб. Както обичам да казвам: Едно дете повече в залата е едно дете по-малко на улицата!" - коментира Николай Драганов един от треньорите в СК Терес.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).