Спартак започна контролите с равенство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:44 / 18.07.2015
1805
Спартак започна с равенство серията от контроли в подготовката си за старта на сезон 2015-2016 в Югоизточната "В" група. На стадиона в Съединение "гладиаторите" не успяха да победят тима на Гигант и завършиха 2:2. За спартаклии участие в срещата взеха всички налични футболисти към момента, а те бяха точно 15. Някои от играчите не бяха на линия за първата проверка заради лекуване на стари болежки или лични ангажименти.

Срещата започна много добре за Спартак като още в 5-ата минута Веселин Отман отбеляза за 0:1. Асистент за гола стана друг млад играч в тима Иван Джоголов, който изведе Отман сам срещу стража на домакините. По-късно през полувремето Гигант успя да изравни резултата чрез бившия спартаклия Цветан Йотов. Малко преди края на първата част, в 40-ата минута, второ попадение в срещата отбеляза Отман, който отправи неспасяем удар от около 20 метра. Така Спартак се оттегли на почивката с преднина от 1:2.

Второто полувреме на срещата бе по-слабо с оглед на смените и ставащото все по-топло време над стадиона в Съединение. В тази част домакините имаха 2 по-чисти положения за гол, докато Спартак се отчете с едно такова. В края на мача, около 82-ата минута, домакините съумяха да отново да изравнят и оформиха крайния резултат в проверката.

За "гладиаторите" участие взеха и 4-ма млади играчи на проби. Ето кои футболисти от предходния сезон записаха игрови минути в Съединение: Петър Начев, Радослав Дошков, Николай Христозов, Борис Бисеров, Мирослав Недялков, Михаил Пърчев, Валентин Тодоров, Веселин Отман, Иван Джоголов, Георги Гешев и Илия Петров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).