Марица представя тима срещу Ботев, уреди контрола с ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:30 / 13.07.2015
1635
Отборът на "Марица" ще бъде представен на своите фенове в контрола срещу юношите на Ботев на 1-ви август, като срещата логично ще бъде на стадион "Марица". По рано - на 22-ри юли "жълто-сините" гостуват в София за контролна среща с ЦСКА. Както вече е известно армейците ще се състезават през новия сезон в Югозападна "В" група.

Ето и програмата за контролните срещи на "Марица" до края на лятната подготовка: следващата контрола на маричани е на 15 юли на стадион "Шипка" в Асеновград срещу "Асеновец". На 18 юли "жълто-сините" гостуват на състезаващия се в "Б" група "Ботев" (Гълъбово), на 22 юни "Марица" ще се изправи срещу ЦСКА в София. Следва контрола с "Левски" (Карлово), а на 1-ви август ще бъде и последната контрола на тима срещу юношите на "Ботев", като този мач ще бъде своеобразно представяне на тима пред феновете.

До момента "Марица" изигра три контролни срещи, като записа две равенства срещу тимове от "Б" група - срещу "Поморие" 3:3 в Сопот и срещу "Лудогорец"-2 0:0 в Смолян, както и една победа - 0:5 като гост над новака в Югоизточна "В" група "Борислав" (Първомай).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).