ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски остава без Наско Курдов за двубоя с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:19 / 13.07.2015Коментари (1)2146
© Bulphoto
Старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев е изправен пред сериозен проблем само 5 дни преди началото на новия сезон. Единственият нападател на "сините" Атанас Курдов може да пропусне двубоя с Ботев от първия кръг в събота. Причината за това е, че жълтата карта на играча все още не е изпратена от последния му клуб Астана и Левски не може да го картотекира в БФС.

Процедурата по картотекиране не е дълга, но за да може Курдов да играе в мача с "канарчетата", жълтата му карта трябва да пристигне на "Герена" най-късно до петък. "Сините" се надяват, че казахстанските им колеги няма да им правят спънки и ще изпратят необходимия документ в сряда, за да може Наско да тренира спокойно през седмицата. 

Както е известно, Курдов се раздели по съдебен път с Астана и от клуба ще трябва да му платят неустойка. Нападателят на практика бе изгонен от клуба от треньора Станимир Стоилов през зимата.

Стойчо Стоев вече заяви, че Левски не може да започне сезона само с един нападател в състава си, но сега може да се окаже, че той няма да има нито един таран на разположение за първия мач. 

Ако жълтата карта не пристигне навреме, тогава наставникът няма да има много опции. Най-вероятно в предни позиции ще трябва да стартира юношата Илия Димитров, който обаче не успя да заслужи доверието на треньора по време на предсезонната подготовка.

Македонецът Денис Махмудов също е играл като централен нападател в бившия си тим Спарта (Ротердам), но той е доста назад с подготовката и не може да изкара цял мач.

Междувременно на "Герена" продължават преговорите с трима чуждестранни нападатели. Поне един от тях се очаква да пристигне в София и да седне на заключителни преговори с Георги Иванов-Гонзо в следващите 48 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 28
31.07.2015
21.07.2015
20.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не ме интересуват проблемите на народния обор! Трябва да ги бием така, че да ни запомнят! Ние като се мъчихме през периода на Христола, никой не се интересуваше от проблемите ни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: