България стартира със Сърбия на Европейското във Врсар, Хърватия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:48 / 09.07.2015
1679
България ще стартира кампанията си на Евро 2015 по мини футбол, което ще се проведе в Хърватския курорт Врсар, с мач със западните ни съседи Сърбия, които са дебютанти на европейско първенство. Двубоят е насрочен за 22 септемвеи, вторник от 11:00ч. българско време. Вторият ни двобой е на следващия ден, отново от 11ч и ще ни противопостави с Шотландия. За десерт в груповата фаза е оставен двубоят ни с 5-кратния европейски шампион Румъния, който е спечелил всички еврпейски туирнири до сега. Двубоят е на 24 септември в 16ч българско време. В случай, че отборът ни преодолее предварителна група B, ще се изправи на осминафинал срещу отбор от Група А, където са домакините Хърватия, Израел, Литва и Люксембург.

Представителния тим на България ще бъде ясен на 25 юни, когато на FINAL FOUR на ШАМПИОНСКА ЛИГА ще бъде излъчен победител, получаващ право на участие на европейското първенство. Три обтора вече се класираха за финаланта фаза: КЦМ-ООП (Пловдив), Левски Паталеница (Пазарджик) и GreatWall - Ловеч (Ловеч). Последния участник ще бъде определен от двубоя Тяло пречиш ми - Върколаците (Villa Mark).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 13
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).