Бивш треньор на Ботев отива в Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:08 / 09.07.2015
3361
Георги Чиликов, който е един от най-обсъжданите варианти за треньор на Черноморец е все по-близо до договор с Лудогорец, съобщава Burgas24.bg от проверени източници. Заради близките си отношения с наставника на шампионите Бруно Рибейро и топлата португалска връзка, не е изключено един от най-перспективните млади специалисти да се озове в Разград. 

Покрай престоя си в Насионал (Мадейра) Чилика е натрупал доста полезни контакти, познава отлично езика и би се вписал идеално в новата визия на португалския треньор. Още повече, че Б-отборът на шампионите наскоро остана без треньор, след като Атанас Димов бе уволнен. Това е добре дошло за бившия треньор на Ботев, който ще има възможност да се учи от опитния Бруно Рибейро, да кара стажове в чужбина, подобно на Ивайло Петев и да развива потенциала си.

От друга страна неяснотата около "акулите" отблъсна и малкото желаещи да се ангажират с каузата Черноморец. След оттеглянето на Мирослав Йорданов и Еролин Кючуков, последният поканен за изпълнителен директор е Диян Петков. Той трябваше да поеме кормилото именно с Георги Чиликов на треньорския пост. Бившият помощник на Димитър Димитров-Херо обаче е крайно разочарован от случващото се в бургаския клуб и е решен да търси щастието си на друго място. 

Самият той призна пред колегите от Burgas24.bg, че преди два дни се е върнал от София, където е бил да урежда бъдещите си служебни ангажименти.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).