Финалите на Държавното по волейбол до 15 години започват утре в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:37 / 30.06.2015
2039
Финалите на Държавното първенство по волейбол за момичета до 15 години в Пловдив започват утре, сряда, а тази вечер в хотел Империал ще се проведе техническата конференция, по време на която ще бъде изтеглен жребият за турнира.

Осемте участващи отбора - Бдин-Вида (Видин), Добруджа 07 (Добрич), Левски (София), Пирин (Разлог), Славия (София), Спартак Интерком Груп (Варна), ЦСКА (София) и домакинът и настоящ шампион Марица (Пловдив), ще бъдат разпределени в две групи по четири, в които ще се играе всеки срещу всеки. Първите два отбора от класирането във всяка от двете групи ще оформят полуфиналите на кръст. Заелите трета позиция ще играят помежду си за петото място, а четвъртите в двете групи ще спорят за седмото място в крайното класиране.

Срещите ще се изиграят в зала Лаута от 1 до 5 юли. Шампионът на България и останалите призьори за 2015 година в тази възрастова категория ще станат ясни в неделя.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).