Бившо "канарче" саботира селекцията на "Герена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:36 / 27.06.2015
2989
Бившият вече футболист на Левски Луис Педро продължава да тормози "сините". След като известно време той не искаше да си тръгне, сега "лалето" саботира и селекцията на тима. 

"Меридиан Мач" твърди, че в плановете на Левски попадат няколко играчи от Холандия. Част от тях са се свързали с Педро, за да попитат за обстановката в България. Той е пробвал да ги убеди да не идват на "Герена". Педро е изтъкнал факта, че в последните месеци се плащаше нередовно и това е създавало дискомфорт на футболистите. 

Заради всичко това първоначално част от набелязаните холандци са отказали да дойдат в България. Това е вбесило "сините" шефове, тъй като именно това е една от причините толкова много да се бави селекцията. В крайна сметка от "Герена" са успели да убедят някои от играчите да дойдат в София и да се убедят лично в условията, които Левски ще им предложи.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).