Марица започна подготовка за новия сезон с група от 24 футболисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:37 / 24.06.2015
2693
Днес отборът на "Марица" започна подготовка за новия сезон. В 18 часа на терена на стадион "Марица" ст.треньорът Кирил Андонов и помощникът му Васил Кръстев изведоха група от 24 футболисти. 

Така "Марица" отново спази традицията да започва своята подготовка преди всички останали отбори. В групата имаше доста нови футболисти, като някои от тях са на проби, а с други е постигната договорка да са част от състава на тима през новия сезон. 

Йордан Влашки, Даниел Спасов, Християн Христев, Асен Кочев, Светлозар Барашки, Димо Хаджиев, Йълмаз Сюлейман, Стойчо Бебелеков и Георги Георгиев са играчите, които бяха част от състава през изминалия сезон и днес подновиха тренировки. 

Новите имена, които днес започнаха подготовка са Илиян Енчев, който идва от "Оборище" (Панагюрище) и е юноша на "Марица", Красимир Иванов от "Гигант" (Съединение) - юноша на "Марица", Динко Михайлов от "Спартак" (Пловдив) - юноша на "Ботев", Запрян Запрянов от "Локомотив" - юноша на "Локомотив", както и вратарят Димитър Георгиев от "Ботев" (Гълъбово), който също е юноша на "Марица". 

Някои от изброените са били част от "Марица" в миналото и сега се завръщат в "Кършияка". В днешната група имаше и доста млади футболисти, на които е даден шанс да се докажат в предсезонната подготовка и в последствие да останат в редиците на "Марица". 

В добро настроение футболистите направиха едночасово занимание. Очаква се към тима да се присъединят още нови футболисти, както и такива, които по различни причини не са успяли да присъстват на първата тренировка и ще започнат занимания в последствие.

До този момент има уредени две сигурни контроли - първата на 30 юни срещу "Поморие" в Сопот, където новакът в "Б" група е на подготовка и на 18 юли срещу друг тим от "Б" група - "Ботев" (Гълъбово) в Гълъбово. За останалите контролни срещи все още се водят разговори, като желанието на щаба на "жълто-сините" е те да са срещу съперници от "А" и "Б" група.

До представянето на отбора, което вероятно ще е в края на юли, ще бъде доставена и новата екипировка на тима, която ще е с марката "Спортика". Започват и ремонтни дейности по стадиона, които ще бъдат завършени до началото на шампионата в Югоизточна "В" група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).