Кметът на "Северен" демонстрира форма на ремонтирана фитнес площадка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:05 / 23.06.2015
2443
Отремонтиран е фитнесът на открито в район "Северен", находящ се срещу бул."Марица" №55, който след вандалски прояви стана неизползваем - съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

Подменени са всички елементи на компрометираните съоръжения - лодка, колело, степер, гладиатор и е поставен нов уред - тренажор за ръце, на мястото на липсващия. За бъдещата безопасност на трениращите на открито и с цел да се избегнат още вандалски прояви е поставена видеокамера за наблюдение.

Инж.Ралев вчера лично инспектира и изпробва уредите и апелира към всички граждани да пазят общинското имущество и ако станат свидетели на вандалски прояви да сигнализират своевременно органите на реда.

"Надявам се, че сега тук ще бъдат привлечени още повече жители на район "Северен", които с удоволствие ще прекарват свободното си време в тренировки на открито - коментира инж.Ралев - скоро ще бъдат ремонтирани и останалите фитнеси на открито в района."



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 12


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).