Иван Кочев: Готови сме за битката с "моряците"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:09 / 21.06.2015
2264
Наставникът на Ботев U19 Иван Кочев даде обширно интервю пред клубния сайт на "канарчетата" два дни преди битката с Черно море от полуфиналите на Републиканското първенство при набор 96. Легендата на пловдивчани сподели мнението си за съперника и обърна специално внимание на "жълто-черните" фенове.

"Физическото състояние на момчетата преди срещата е добро, отборът е подготвен за битката с "моряците". Утре (неделя) ще направим една встъпителна тренировка преди първия мач с Черно море, която ще бъде повече от тактическо естество."

"Варненци са подреден и агресивен отбор, който очевидно показва две лица като гост и домакин. Играли са с добри тимове до този момент и това, че са успяли да ги преодолеят, говори само за качествата на този отбор, но може би има и странични фактори, които оказват влияние при домакинствата на Черно море."

"Имаме леки здравословни проблеми в състава, но те не са от решаващ характер и се надявам до мача всичко да е наред. Жребият е рулетка на късмета и за мен няма значение с кой ще играем. За да стигнеш до финал трябва да минеш през най-добрите, за да покажеш, че си най-добрия и че заслужаваш да си на върха. Особено, когато се играе в две срещи, трябва да сме максимално концентрирани срещу всеки един съперник."

"Това, че отборът на Черно море показва две лица, в никакъв случай не трябва да ни заблуждава, защото мач с мач не си прилича. За нас е важно в първия двубой да вземем добър аванс преди реванша, но това в никакъв случай няма да означава, че вече сме на финал и ще подходим напълно сериозно и към ответната среща. Ще се постарая така да подготвя момчетата, че да няма разлика в поведението ни в двата мача и да подходим еднакво агресивно."

"Това е Републиканско първенство, сериозен турнир и съдийството не трябва да играе главна роля в мачовете. Николай Йорданов е сериозен съдия, ръководил е множество мачове в "А" група и заслужава нужното уважение от страна и на двата тима. Разбира се, надявам се да свири това, което се случва на терена и с отсъжданията си да не предрешава срещата и да пречи на футбола."

"Когато започнахме Републиканското първенство и видяхме, че в първия кръг играем с Левски, казах на момчетата, че в тези мачове те трябва да играят за марката Ботев и за хората, които ще дойдат на стадиона да ни подкрепят. На домакинството с Черноморец също имаше много хора, а за нас е отговорност и привилегия да играем пред толкова много хора. Надявам се и в понеделник, въпреки ранния час на срещата, да има много публика на стадиона, за да могат "жълто-черните" привърженици да се наслаждават на бъдещето на Ботев."



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).