ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски счита за сигурни нови попълнения Алекс Колев и Дани Златков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:52 / 18.06.2015Коментари (8)6190
© Plovdiv24.bg
Левски счита за почти сигурни свои нови попълнения футболистите на Ботев (Пловдив) Александър Колев и Даниел Златков. От двата клуба официално отричат за подобна сделка, но играчите са близо до преминаване на "Герена", твърди в днешния си брой "Тема Спорт".

Вече са уредени и параметрите по двойния трансфер. Важни хора от двата клуба са уредили преминаването на Колев и Златков в Левски срещу прилична за българските стандарти сума плюс сериозен процент за Ботев при продажба на дуото от синия клуб в чужбина.

Треньорът на "сините" Стойчо Стоев дава зор за привличането на нови играчи, като в графата "спешно" са нови централен нападател и централен защитник. Първият пост е тотално овакантен след напускането на Валери Домовчийски и Антонио Аниете и предстоящата раздяла с Лукаш Гикиевич. В центъра на отбраната Емил Нину и Аймен Белаид са пред напускане, тъй като не са в концепцията на треньора, а Борислав Стойчев обмисля дали да приеме предложените му нови занижени финансови условия.

Александър Колев и Даниел Златков са информирани, че в близките дни може спешно да им се наложи да си съберат багажа от Коматево по посока "Герена". Много е вероятно сделката да се официализира, след като от Левски обявят промени на върха и двойния трансфер да бъде приписан на председателя на Управителния съвет Иво Тонев, който вероятно ще бъде повишен в началото на следващата седмица.

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако дадат 15 млн евро ще ги носим на ръце до София!
0
 
 
Подочувам от тук от там, че Пламен Николов е подписал в понеделник за една година на 5000 евро . Ако е така за какъв таван на заплатите говорим и защо са предлагали на Иршак и Адам по 6000 евро да останат. Значи , за да се предлагат тези параметри отбора е осигурен финансово за новото първенство. В момента е лов на вещици в двата софииски разпадащи се отбора. Има много качествени момчета , който ще ни излезат без пари, само да им подсигурим малко по-добри заплати, но виждам вече ,че подписват с Берое и Черно море , ние пак спим. За Алекс и Дани Златков не могат да направят нищо говедата, защото имат по за още една година договори и трябва да се бръкнат, а те и да бръкнат нищо не могат да извадят, защото нямат.Така , че споко да не нажежаваме излишно обстановката покрай тях. Но все си мисля , че сега е момента да вземем някой по-качествен футболист от чорбаларите и софийските буфери.
+4
 
 
Бейл и Бензема вече си стегнали багажа.....довечера пристигат в обора от Подуене,носели си само маски за лицето,докато свикнат с миризмата....
+6
 
 
Говеждите издания продължават да раждат новини. Един черен Курьор за надеждите говежди.
+4
 
 
Бяха писали същите драскачи, че Гонзо щял да пусне оферта на Ботев за въпросните двама футболисти. Оферта няма. Сега пък "последният напън" иде да станела сделката. Левски са без пари. Не виждам логика в тази драсканица горе. Ние не сме Монтана или Пирин, че да ни обещават с разни залъгалки пари, ама после...Имаме си отбор, способен да играе успешно в А група по-добре от говеждото сборище. И ще си продаваме играчите, ако е в интерес на клуба, но само в чужбина. Ще се съобразяваме и с финансовия феър плей, който от новото сега първенство е в сила и за България. Логиката на този финансов феър плей е отборите да се съобразяват с приходите и разходите така, че да са в голяма степен на самоиздръжка! Ако си придобил играч за 1 000 лв. грубо казано, ще го продаваш после поне за 1 001 лв. Вече има един руски клуб, който не отговаря на този критерий и няма да получи нито едно евро приходи от участието си в евротурнира - Зенит.
+5
 
 
представям си как са "информирани" - момчета, тренирайте си тук, ама си пригответе багажа, че МОЖЕ скоро да пътувате за подуене! Статията е доста смешна, дори и да близо до истината, написаното в нея. Макар, че се съмнявам. За толкова много изходящи трансфери в Ботев прочетохме досега, че ако бяха истина, отбора трябваше да остане без играчи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: