Ботев завърши сезона със загуба у дома

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (102)
19:51 / 31.05.2015
14244
Тимът на Ботев завърши сезона със загуба. В последния 32-и кръг от "А" група "канарчетата" отстъпиха с 0:2 на "Футболен комплекс Ботев 1912" пред Локомотив София.

Пловдивачни пропуснаха първата възможност за гол в 6-ата минута, когато Цветелин Чунчуков се измъкна зад гърба на отбраната и стреля по земя, но Божидар Митрев изби в корнер.

Столичани отговориха мигновено две минути по-късно. Даниел Генов изведе Том на чиста позиция, но бразилецът шутира по диагонала с десния крак и Стаховяк отрази.

В 29-ата мкинута Локо Сф пропусна уникален шанс за гол. Гостите осъществиха бърза контраатака отдясно, при която Романов потърси Генов с центриране в наказателното поле. Нападателят се размина с топката, която стигна до абсолютно непокрития Йордан Тодоров. Опитният играч финтира Стаховяк и стреля високо към вратата, ала Милен Гамаков с глава изчисти пред голлинията.

След почивката двата тима продължиха да изпитват затруднения със създаването на голови положения. В 64-ата минута "железничарите" бяха улеснени от неразбирателство между Стаховяк и Пламен Николов при изнасянето на топката, Ливраменто овладя и стреля, рикошет в крака на Томаш Иршак заблуди послкия страж и кълбото се оплете в мрежата за 0:1.

В 76-ата минута Иван Цветков навърза отбраната на съперника, топката стигна до Мариян Огнянов, който върна за Чунчуков, но силният удар на нападателя профуча край вратата.

В добавеното време "железничарите" сложиха точка на спора с втори гол. Владислав Романов се измъкна отдясно и надбяга защитата на домакините. Крилото стреля към далечния ъгъл, Стаховяк изби, но резервата Велковски дотича и стреля в празната врата.

 



Виж коментарите (102)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).