Пламен Николов с нищожни шансове да играе с Локо (Сф)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:35 / 28.05.2015
2720

Защитникът на "Ботев" Пловдив Пламен Николов почти сигурно пропуска двубоя срещу "Локомотив" (Сф) от последния 32-и кръг в първенството, съобщи сайтът на "жълто-черния" клуб. Централният бранител страда от възпаление на ахилесовото сухожилие и вероятността да се възстанови до неделя е минимална.

Травмата на Николов е от мача с ЦСКА, в който той получи и червен картон. Оттогава тренировките на Пламен се ограничават само до фитнеса, където защитникът продължава да се готви и в момента. Така, въпреки че изтърпя санкцията си от един мач, вероятността Пламен Николов да бъде готов за игра в последния мач от сезона е нищожна.

На облекчен режим от началото на тренировъчната седмица се подготвя Йордан Христов. Десният бранител на "канарчетата" има проблем с аддукторите, но медицинския щаб на отбора полага всички усилия да възстанови втория капитан на тима за срещата със столичните "железничари".

Всички останали в "жълто-черния" лагер са в добро състояние и се готвят нормално за двубоя в неделя. В игра за "Ботев" срещу "Локо" (Сф) след изтърпяно наказание се завръща Томаш Иршак, докато извън сметките поради санкция е Лъчезар Балтанов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).