Феновете на ЦСКА искат НАП да ги национализира и да станат втория държавен отбор след Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:38 / 27.05.2015
2293
Фенове на ЦСКА лан­сираха идеята клубът да бъде спасен чрез нацио­нализация от НАП. "След като акциите на "Берое" се държат от ТЕЦ "Марица-изток 2", а той е в ръцете на БЕХ, значи няма проблеми. Та­ка и държавата ще има стимул да оздрави друже­ството, за да си прибере дълговете", обясниха ав­торите на идеята в со­циалните мрежи.

"Берое" също бе във фалит, след като Нико­лай Банев избяга, но се отърва от дълговете си и стана почти държавно дружество през синдик.

ЦСКА върви усилено към фалит, след като и жалбата срещу отнетия лиценз е написана като от първолак, който не знае за какво става въпрос. Та­ка в четвъртък най-ве­роятно БФС ще потвър­ди, че сегашното друже­ство е с отнети права и за "А" група.

Вариант "Б" все още е наличен, но времето из­тича.

Вчера бяха намерени пари, за да се плати смет­ката за ток на "Българс­ка армия". До края на ме­сеца е обещано на играчи­те да получат една запла­та, защото от вчера вече им се дължат две и могат да разтрогнат, ако пожелаят. Любослав Пенев обаче имал уверението им, че няма да го направят и повечето от тях ще оста­нат верни на ЦСКА.

В същото време още две дела бяха заведени срещу клуба. Едното е от "Трейс София" заради невърнат заем, като от­ветник по него е и предсе­дателят на надзорния съ­вет Александър Томов. Другото е

Източник: в. "24 часа"



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).