Херо и помощниците му летят днес за Казахстан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:40 / 20.05.2015
1909
Куфарите са събрани, днес в 16:00 часа летим за Казахстан. Това заяви за Plovdiv24.bg Станимир Димитров-Гегата, който все още се води помощник на Неделчо Матушев в Черноморец. Той и Петър Колев влизат в щаба на Димитър Димитров-Херо, който поема кошмара на Левски Иртиш (Павлодар). Новината съобщихме първо ние още в неделя.

Договорът на триото ще е до края на сезона през ноември.

"Все още чакаме потвърждение, стоим на полусъединител както се казва. Трябва да се подпише един документ, но нещата са почти сигурни. Днес пътуваме за Казахстан, куфарите ни вече са стегнати", каза Гегата за нашите читатели. 

Той познава отлично ситуацията в Казахстан, тъй като 5 години е играл за отбора на Тобол. Раздялата му с Черноморец вече е договорена, договорът му ще бъде прекратен по взаимно съгласие.

"Вярно е, че отборът не върви добре, но първенството в Казахстан тепърва започва. Пет години изкарах в Казахстан, мисля, че ще съм от полза в отбора. Ако бием един-два мача, ще натрупаме самочувствие и нещата ще потръгнат", каза още Станимир Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).