"Жълто-черните" отличници загубиха финала на училищното първенство при U17

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:32 / 17.05.2015
2220
Възпитаниците на СОУ "Климент Охридски" - град Пловдив, завършиха на второ място в училищното първенство за U17 за сезон 2014/2015. В големия финал пловдивчани отстъпиха на СОУ "Климент Охридски" - град Ловеч, след изпълнение на дузпи.

Водените от Галя Здравчева, Иван Цветанов и Румен Байрев ученици преодоляха без проблеми съпротивата в Зона "Пловдив" и се класираха за финалите, които се проведоха в град Етрополе. За финалната фаза се класираха още първенците на София, Ловеч, Разград, Eлин Пелин и домакините от Етрополе.

"Жълто-черните" бяха в значително по-тежката група с отборите на Разград и София. Пловдивчани разпиляха Разград с 3:0, а във втория ден направиха тактически хикс 1:1 със столичани и се класираха за финала. В двубоя с отбора от София, съставен предимно от футболисти на ДИТ, "канарчетата" дадоха жертва - комоцио получи нападателят Иван Кирев, който пострада при сблъсък с противников състезател.

В другата група очаквано ловчанлии се справиха без проблем и финалът бе Пловдив - Ловеч. "Жълто-черните" изиграха силен мач и откриха заслужено чрез Мартин Татаров. След почивката обаче "оранжевите" получиха дузпа и успяха да я реализират, като при 1:1 завърши редовното време. При изпълнението на дузпите ловчанлии показаха по-здрави нерви и стигнаха до победата след 3:1 при ударите от бялата точка.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).