Домусчиев към журналист: Изчезвай, олигофрен!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:10 / 16.05.2015
5992
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев демонстрира скандално отношение към журналист. Босът се ядоса много на въпрос на колега и реши да го изгони от стадиона като го засипа с обидни думи.

На въпрос на журналист на БТВ - защо при толкова много поводи имаше празни места на стадиона, Домусчиев избухна:

"Единствените празни места бяха на трибуна "Моци" на първите няколко реда, които бяха отишли в агитката по входовете. Даже ги бях помолил да не пречат на някой. Ти говориш глупости. Къде ги видя тия празни места? Не ми се говори с идиоти! Искаш ли да ти покажа записи? Има касови апарати, продавали сме билети за правостоящи! Видя ли по пътеките?!? Недей да говориш глупости! Повече не искам да те виждам! Изчезвай! С олигофрени не искам да говоря!".

Домусчиев забрани достъп до стадиона и на друг колега от печатна медия, а по-рано порица коментатор на мач на Лудогорец, който коментирал не милеел за родното и не подкрепял Лудогорец по време на мача с Партизан (Белград).



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).