Ботев загуби в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
21:35 / 11.05.2015
9224
Ботев загуби с 0:1 при гостуването си на Литекс в последен мач от 29-ия кръг, игран на стадион "Градски" в Ловеч.

Първото чисто положение за гол в двубоя се откри пред пловдивчани в 9-ата минута, когато Филип Филипов проби от ляво и нахлу в наказателното поле, но шутът му от малък ъгъл излезе в аут.

Ловчанлии стигнаха до гол в 34-ата минута, но той не бе зачетен, тъй като Бьорн Маарс беше в положение на засада.

В последните секунди на първата част Иван Горанов нацели сглобката на вратата след чудесно изпълнение от пряк свободен удар.

В 54-ата минута Асприля се отчете с невероятен пропуск за ловчанлии. Нападателят не успя да засече коженото кълбо на метри от голлинията и я прати висока над вратата.

Натискът на "оранжевите" даде резултат в 64-ата минута, когато след центриране на Асприля от свободен удар Страхил Попов засече с глава неспасяемо кълбото във вратата на Иванов.

Резервата Антон Недялков пропусна да сложи точка на спора десет минути преди края. Юношата на Литекс не успя да се възползва от грешка на стража на "жълто-черните", който след неразчетено излизане и отиграване поднесе топката на крака на защитника, но шутът му по земя не намери опразнената врата.

В заключителните минути Лазар Марин получи възможност да изравни, но прати кълбото високо над напречната греда.



Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).