Футболистите към привържениците: Имаме нужда от вас на стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
20:47 / 11.05.2015
5215
Футболистите на Спартак призовават чрез официалния сайт на клуба за подкрепа на стадиона от привържениците на отбора.

"Въпреки незавидното моментно състояние на клуба и плачевното класиране в непривичната за името Спартак Пловдив "В" група, приканваме привържениците на тима да ни подкрепят в оставащите домакински срещи, срещу Розова долина - в сряда, и срещу Асеновец - в събота.

Не гоним някакво класиране в оставащите срещи до края на първенството, но даваме всичко от себе си за емблемата на Спартак. Желаем да видим повече истински "гладиатори" на трибуните на ст. "Тодор Диев" и да почувстваме вашата подкрепа, а ние обещаваме, че в оставащите мачове ще се постараем да не Ви разочароваме. 

Знаем, че отливът на запалянковците от стадиона се дължи на плачевното класиране, което не подхожда на славен тим като нашия и това няма как да се промени в малкото мачове до края на първенството, но искаме да събудим позадрямалия гладиаторски дух на всеки един фен на Спартак, ние се нуждаем от вас, не за някакви цели, а да бъдем едно цяло. Очакваме Ви още в сряда на домакинския мач с Розова долина. Благодарим Ви, спартаклии!

Към призива на играчите от първия тим на Спартак се присъединява и треньорското ръководство в лицето на ст.треньора на отбора Манол Георгиев", се казва в обръщението на футболистите.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).