"Канарчетата" глобени по 1000 лева за погрома от Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:31 / 18.08.2008
6947
С по 1000 лева ще бъдат глобени футболистите и треньорското ръководство на Ботев за вчерашната загуба с 0:6 от Левски /София/ в мача от втория кръг на "А" група. Това съобщи президентът на "жълто-черния" клуб Димитър Христолов.

Той не скри огорчението си от слабата игра на отбора и бе категоричен, че ще вземе мерки срещу безотговорното им поведение на терена. Очаква се вратарят Славчо Тошев да загуби титулярното си място заради неубедителните си изяви.

Димитър Христолов добави, че се работи по привличането на класни нападатели. Очаква се днес или утре в Ботев да се завърне камерунецът Пол, който бе на проби в тима преди два месеца.

Заради разногласие с мениджърите му тогава не се стигна до привличането му. Сега обаче Пол е сменил мениджърите си и се очаква преговорите за привличането му да завършат с успех. Освен него Ботев работи и за привличането на още един класен нападател.

Източник: Sport1.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).