Тотален малшанс за Спартак в Раднево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:52 / 10.05.2015
2859
Спартак изигра много силен двубой при гостуването на Миньор в Раднево, но загуби нелепо с 0:1. Срещата от 30-ия кръг на Югоизточната "В" група ще се запомни с многото положения, които младият отбор на "гладиаторите" сътвори, но неопитността попречи те да бъдат реализирани.

Първата част бе под тоталната доминация на пловдивчани. Още в 3-ата минута Атанас Паскалев удари греда. В 15-ата минута отново нападателят на спартаклии пропусна нова отлична възможност за гол. В 30-ата минута главно действащо лице беше главният рефер на двубоя, който не даде чиста дузпа за тима на Спартак за нарушение срещу много активния Паскалев. Въпреки възможностите полувремето завърши без попадение 0:0.

В 60-ата минута, при една добра контраатака за Спартак, Михаил Пърчев се откъсна сам срещу вратаря на Миньор, който фаулира играча на Спартак извън наказателното поле и съдията даде директен червен картон на стража. Останали с човек по-малко домакините все пак се пробваха да вкарат гол, като същото се опитваха да правят и "гладиаторите", с оглед на численото предимство на терена. И в тази част спартаклии имаха 3 много добри положения за откриване на резултата. Преломна минута в срещата обаче се оказа 82-ата, когато след едно центриране от центъра и докосване с глава домакините съумяха да отбележат гол за 1:0. До края те удържаха крехката преднина и се поздравиха с победата.

"Много силен мач за нашия отбор, заслужавахме победата, но малшансът ни попречи. Отборът ни е изграден от млади играчи, които постоянно се доказват и дават всичко от себе си. Продължаваме напред, имаме нужда и от подкрепата на хората, въпреки тежките времена в тима", сподели след срещата за официалния сайт на "гладиаторите" ст.треньорът Манол Георгиев.

Спартак: Петър Начев, Рангел Кордов, Николай Христозов, Борис Бисеров, Кристиян Кумбаров (78-Динко Михайлов), Лъчезар Якалиев, Петър Харлов, Веселин Отман (75-Радослав Дошков), Атанас Паскалев, Джем Хаджи, Михаил Пърчев (60-Християн Хубенов)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).