Позор в София, Ботев пада с 0:6 от слаб Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:19 / 17.08.2008
12438
Ботев записа поредната черна страница във футболната си история, губейки позорно от Левски с 0:6. Срещата се игра в София пред около 4000 зрители на стадион "Георги Аспарухов". Хеттрик реализира бившият играч на Ботев, избягал в Левски Георги Христов. Почти всеки удар в очертанията на вратата на Славчо Тошев бе гол, но и защитниците пред него не пречеха на "синьото" нападение да прави каквото си иска.

Жалката картинка започна да придобива очертания още в първите минути. От петата до 12-ата минута Левски вкара три гола и уби дори минималната интрига преди началото на мача. Георги Христов откри в петата минута с глава. Две по-късно отново след центриране Тиберканин удвои. Бистрон вкара третия гол в 12-ата минута. След това "сините" спряха да играят, но това не помогна на футболистите на Ботев, които бяха напълно безидейни, а на моменти дори десният бек Даниел Божков се включваше в центъра на нападението.

Втората част играта на терена не се промени. За 10-ина минути Георги Христов се разписа на два пъти и записа своя първи хеттрик за Левски. Още един гол добави Жеан Карлош. Резултатът можеше да бъде много по-голям, но "сините" не си даваха много зор в нападение и се пазеха за БАТЕ Борисов.

Феновете на Ботев продължиха активния си протест срещу Димитър Христолов. Няколко от тях бяха изписали на гърбовете на тениските си различни букви, които формираха обиден надпис срещу президентът на тима, който можете да видите в галерията от мача само в Plovdiv24.bg. Обидни освирквания срещу Георги Христов нямаше, но футболистът не ги провокира си нищо, тъй като не се радваше бурно заедно със съотборниците на головете си.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).