Арсенал кани повторно нападател на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:45 / 05.05.2015
2369
Английският гранд "Арсенал" подготвя повторна покана за проби на млад нападател от "Лаута". "Артилеристите" искат да тестват още веднъж таланта от школата на "смърфовете" Ияд Хамуд. 

Момчето, чийто откривател е треньорът Георги Славов, изкара 3-дневни проби при лондончани миналия месец, заедно с още три българчета. Сега англичаните искат да го видят в действие за още седмица, преди да вземат решението за привличането му в Академията. 

Навършващият 13 години младок е привлякъл интереса и на клубове от Италия и Германия, които също искат да го пробват. Хамуд, чийто баща е ливанец, спечели приза за номер 1 при децата на Лаута за 2014 г. 

"Наистина от "Арсенал" искат да го видят още веднъж, като има интерес към него и от Италия и Германия. Миналата година го искаха всички добри школи в България, беше цел номер 1 и на "Ботев", но го посъветвах да остане на "Лаута", потвърди пред "7 дни спорт" Георги Славов, който от няколко месеца не е треньор в ДЮШ на Локо, създавайки си собствена школа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).