Локо ще търси първа победа срещу Черно море през този сезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
08:56 / 24.04.2015
4067
Отборът на Локомотив (Пловдив) приема Черно море от 20:00 в мач от петия кръг на плейофите на българската "А" група. Съставът на Христо Колев е четвърти във втората шестица с 23 точки, на 6 пред предпоследния Марек. Тимът от Варна е втори във втората шестица с 38 точки, на 3 зад Левски.

В редовния сезон мачът между двата отбора в Пловдив завърши 1:1, а във Варна Черно море победи с 3:0.

Двата тима са съперници на полуфиналите за Купата на България, като първата среща бе спечелена от Черно море като домакин с 5:1.

На "Лаута" очакват, че гостите ще излязат с голяма част от резервите, каквито са информациите, което в лагера на пловдивчани се надяват да им се отрази ползотворно по пътя към успеха. 

Проблемите в състава на "Локото" са свързани с отсъствието на трайно контузените Венелин Филипов и Игнат Дишлиев. Очаква се в състава да се завърне Спас Делев, чиято травма не се оказа толкова сериозна. Оплакващите се от проблеми през седмицата Радослав Димитров, Бирсент Карагарен и Янко Сандански също ще бъдат на линия в днешния двубой. 

На практика през тази седмица подготовката на тима водеше помощник-треньорът Петър Пашев, както и останалите асистенти на Христо Колев, който кара курсове за придобиване на треньорски лиценз А. "Локо" (Пд) ще бъде подреден в тактическа постройка 4-2-3-1. На върха на атаката местата ще си сменят Ласиман и Камбуров. По крилата ще вършеят Карагарен и Делев. 

"Черно море" ще заложи на 3-3-3-1. На вратата ще е Илия Николов, а пред него ще са Стефан Станчев, Живко Атанасов и Мамуту Кулибали. В средата на терена ще излязат Даниел Георгиев, Тодор Паланков и Бекир Расим, отдясно ще атакува Бакари Камби, отляво - Иван Коконов, а Георги Божилов ще е зад изнесения в атака Живко Петков.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).