Петър Пашев: Подхождаме сериозно към мача с Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:53 / 23.04.2015
4458
Помощник-треньорът на Локомотив Петър Пашев обеща, че "смърфовете" ще подходят сериозно към предстоящия мач с Черно море от 27-ия кръг на "А" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече писахме, от "Тича" възнамеряват да излязат с резервите срещу "черно-белите", тъй като само след 4 дена е срещата-реванш за Купата на България именно срещу пловдивчани. "Моряците" спечелиха първата среща с 5:1.

"Пореден важен и тежък мач ни предстои утре. Радващото е, че загърбихме срещата с Левски и оценявамe важността на двубоя с Черно море. Искрено се надявам играчите да дадат всичко от себе си и да победим, каза Пашев.  

"От щаба на Черно море имат пълното право да дадат почивка на титулярите за мача утре. Знаете, че след 4 дена играем реванш с тях за Купата. Не бих казал, че ще ни е по-леко, защото футболистите, които ще вземат участие в тази среща ще искат да се докажат. Подхождаме сериозно без значение кой ще играе", допълни още помощникът на Бащата.

До думите му стана ясно още, че Янко Сандански, Спас Делев и Радослав Димитров ще вземат участие в утрешната среща с варненци.



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).