Милен Гамаков стана футболист №1 на март

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
15:30 / 07.04.2015
3924
Полузащитникът на Ботев Милен Гамаков получи наградата за футболист на месец март. Бургазлията спечели в допитването на Пресклуб "България" в конкуренцията на Радослав Василев от Славия, Данило Асприля от Литекс и Аласан Н‘Дайе от Берое.

Халфът направи силни мачове през третия месец на годината, като най-запомнящият му се бе срещу ЦСКА при победата на Ботев с 2:0. В него Гамаков вкара красив първи гол, с който даде аванс на тима си.

"Благодаря за наградата, която идва благодарение на усилията на целия отбор. Виждате, че в първата шестица силите са изравнени. Нагласата ни е да вземем загубеното от мача с Литекс (0:1) в този с ЦСКА в петък. Преди началото на сезона голямата ни цел бе да влезем в първата шестица. Сега искаме да се класираме за Лига Европа, но дори и да не успеем, няма да правим драми, каза Гамаков.

Анкетата "Футболист на месеца" по гласове:
1. Милен Гамаков - 16
2. Радослав Василев - 8
3. Данило Асприля, Аласан Н'Диайе - 1



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).