В Разград вдигнаха ръце от бивш играч на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:48 / 24.03.2015
5113
Проблемите на "Лудогорец" не спират, а даже се множат. Разградският отбор, който сериозно тъпче на едно място от началото на годината, трябва да се справя не само със слабата си игра, но и с трагичната форма на голяма част от офанзивните футболисти. Последният и най-пресен проблем е с тарана Юнес Хамза. В последните няколко седмици тунизиецът дори не може да влезе в групата за мачовете, като мнозина взеха да се питат какво се случва с Хамза.

Причината Юнес дори да не попада сред 18-те, които са взимани за мачовете, е трагичната му форма. Нападателят с №99, който беше привлечен през лятото, е изпаднал в дупка и не може да изпъкне дори на тренировка. Целият треньорски щаб пък се е хванал за главата и се чуди какво да прави с Хамза. Стигало се дотам, нападателят да се изключва тотално от играта по време на заниманията и да не се движи или да прави точно обратното от исканото по време на специфични упражнения. Хамза беше взет в Разград през лятото след финансовата криза в "Ботев" (Пд).

Тунизиецът започна няколко мача като титуляр и беше считан за фаворит за основен нападател в тима, но нито за момент не убеди, че е по-добър от Роман Безяк и Кишада. В момента, когато другите двама са в слаба форма, Хамза е по-зле дори и от тях и затова не влиза в групата. Тунизиецът няма гол от 30 ноември, когато се разписа при победата с 5:1 над "Локомотив" (Сф). От 22 ноември пък нападателят не е започвал като титуляр, а в последните 4 мача от всички турнири не попадна в групата.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).